Čarobni večer poletnega solsticija 2022

Čarobni večer poletnega solsticija 2022

Saša Krušnik – Joga plesa - Shakti dance (c)
In
Birman Shrestha – Zvočni terapevt
Te vabiva na
Poletni večer z jogo in zvočno kopeljo
KDAJ: ob 19. uri do poznega večera
KJE: Na vrtu - Migojnice 41, Griže pri Žalcu
PRIJAVE: SASA.KRUSNIK@TELEMACH.NET
031-614-352
PRISPEVEK 20 EUR
ZATE:
Na poletnem večeru, se bomo povezali z energijo zemlje in sonca in prisluhnili svojemu srcu. S pomočjo nežnega, mehkega raztezanja joge plesa, bomo sprostili telo in mu omogočili prost pretok energije. Brez skrbi, joga plesa je primerna za vsakogar. Ob čudovitih melodijah se bomo spojili z vibracijami manter, povabili energijo v telo in ga pripravili na sprejemanje močne energije poletnega sonca. Po odpiranju telesa, nas bo Birman Shrestha popeljal na potovanje s pomočjo čudovite zdravilne zvočne kopeli gonga in tibetanskih zvočnih posod in meditacije. Ob poslušanju zvoka bomo prišli v frekvenco alfa ali celo theta stanja, stanja globokega miru.
Sproščujoče in doživljajsko bo.
POKLONI SI ČAROBNI POLETNI VEČER !
BIRMAN SHRESTHA: Zvočni terapevt, akademski slikar, fotograf, oblikovalec, pohodnik. Pri svojem delu uporablja tibetanske zvočne posode, katere je sam pozorno izbral in pripeljal v Slovenijo. Vodi ga intuicija ter želja dati ljudem le najboljše. Uči kaj je življenje, kaj pomeni živeti, biti živ. Kako pravilno dihati in meditirati. Njegova iskrena želja je zvabiti nasmehe na obraze čim več ljudi.
SAŠA KRU: Sem učiteljica joge plesa in učim kako najti stik s svojim telesom, mu prisluhniti, ga negovati in iz takšnega izhodišča lažje stopati v odnose z drugimi. Joga plesa, je čudovita, mehka zvrst joge in plesa, ki odpira telo življenjski energiji. S pomočjo gibanja v nas prebuja milino, mehkobo, senzualnost, notranjo harmonijo, kakor tudi potrebno odločnost in samozavest. S pozornostjo na dihu, ki se povezuje z gibanjem telesa, vzpostavimo stik za delovanje iz tišine v naši notranjosti. Primerna je za vse

Comments are closed.

Pridružite se nam kadarkoli v sezoni 2022/2023! KLIKNI urnik