ZAČUTI SVOJE TELO!

ZAČUTI SVOJE TELO!

Ko uskladimo svoje telo, čustva in misli, postanemo prisotni in pristni ter sproščeni. Šele, ko se zavedamo svojega telesa, delujemo naravno. Telo se ne zna pretvarjati, nikoli ne laže in pove to, česar besede vedno ne morejo.
Vabljeni na nepozaben večer obujanja čutenja svojega telesa v čarobnem decembru!
Sobota, 16. december 2017, od 18h – 22h, v Parinama Joga Center, Cesta na Brdo 85, Ljubljana

JOGA PLESA - SHAKTI DANCE (c) - Saša Krušnik in Tea Smonker
ob živi glasbeni spremljavi fuzije zvoka prvinskih glasbil s
TRIBAL JAM ORCHESTRA
In
ZVOČNA GONG KOPEL - Tea Smonker, Tribal Jam Orchestra

Prispevek 30 eur oz. 25 eur (za prijave in plačilo do 13.12.)

Prijave in informacije:
Tea Smonker, +386 40 226045, tea.smonker@gmail.com ali Saša Krušnik, +386 31 614 352, sasa.krusnik@telemach.net

O izvajalcih:

Tribal Jam Orchestra:
je glasbena skupina, ustanovljena leta 2011. trenutno šteje 5 članov. Vodi jo Marko Boško, ki igra afriške bobne, organizira različne glasbene dogodke predvsem v Hrvaški tudi z mednarodnimi izvajalci.

mag.Tea Smonker:
gong mojster, voditeljica gong joge, shakti danca - joge plesa, koach in NLP mojster praktik, izobražuje se za Aurasound terapevta. Z raziskovanjem zdravilnega zvoka se ukvarja od leta 2006, v tem času je izvajala številne zvočne aktivnosti z gongi v Sloveniji in občasno v Hrvaški. Sedaj izvaja program Šakti zvočni velnes.

Saša Krušnik:
Učiteljica joge plesa, refleksoterapevtka obraza, fotografinja. Uči kako najti stik s svojim telesom, s sabo, si prisluhniti in se negovati in iz takšnega izhodišča bolj pristno stopati v odnose z drugimi.

Shakti dance - joga plesa:
Joga plesa, je čudovita, mehka zvrst joge in plesa, ki odpira telo življenjski energiji. Združuje trojstvo telesa, uma in duha z elementi joge, meditacije, plesa in petja manter. S pomočjo gibanja v nas prebuja milino, mehkobo, senzualnost, notranjo harmonijo, kakor tudi potrebno odločnost in samozavest. S pozornostjo na dihu, ki se povezuje z gibanjem telesa, vzpostavimo stik za delovanje iz tišine v naši notranjosti. Primerna je za vse.

Gong kopel:
Omogoča globoko sprostitev. Z vibracijo zvoka gongov druga in drugih prvinskih glasbil doživimo v dimenzijo brezčasnosti. Ustvarja se resonantno zvočno polje, ki obnavlja vse celice v telesu, razgrajuje toksine in vplive negativnega stresa, odpira energetske poti, krepi telesno odpornost, aktivira kreativnost in pomlajuje. Harmonija telesa nas z zvokom gongov popelje v notranjo tišino in vzpostavimo stik z božanskim v nas. Stanje uma v času gong kopeli imenujemo budno sanjanje, to je stanje tik preden zaspimo. Takrat delujejo božanstva sanj, ki nam omogočajo tudi zlitje z našo čisto zavestjo in prispeva k dvigu zavesti ljudi. Udeleženci ležijo.

Fuzija zvoka:
Glasbena skupina Tribal Jam Orchestra igra fuzijo ognjenih Afro ritmov in ambientalne glasbe. Na vrhuncu njihovega igranja počiva boginja ekstaze in transa Ukvarja z raziskovanjem starodavnih ritmov afriškega in arabskega kontinenta in Tibeta, z igranjem
različnih vrst bobnov, tank druma, granja gongov, didgeridooa ter drugih prvinskih glasbil in petja.

Za udeležbo predznanje ni potrebno. Pridite udobno oblečeni, s seboj prinesite podlago za vadbo joge in steklenico vode. Pridite 15 minut prej, da bomo pričeli točno!

Veselimo se srečanja z vami !

Tea, Saša in Tribal Jam Orchestra

Comments are closed.

Pridružite se nam kadarkoli v sezoni 2020/2021! KLIKNI urnik